Mmmm, dat is genieten: vers kopje koffie, krantje en versgebakken kaneelkrakelingen. Een prima start voor deze woensdag!
Het recept komt uit Rudolph's Bakery van 24Kitchen.
Voor ongeveer 12 koekjes:
75 gr boter
10 gr poedersuiker
mespuntje zout
mespuntje kaneel
15 gr melk
35 gr suiker
100 gr bloem
Voor de kaneelsuiker:
1 el suiker
halve tl kaneelpoeder
Koekjes:
Verwarm de oven voor op 160C.
Meng de boter, poedersuiker, zout, kaneel, melk en suiker tot een romig mengsel.
Meng de bloem snel door het beslag.
Schep het beslag in een spuitzak met een glad spuitmondje.
Spuit de krakelingen op een met bakpapier beklede bakplaat.
Kaneelsuiker:
Meng de suiker met de kaneelpoeder en strooi over de koekjes.
Bak de koekjes in 20 minuten goudbruin en gaar.
Het recept komt uit Rudolph's Bakery van 24Kitchen.
Voor ongeveer 12 koekjes:
75 gr boter
10 gr poedersuiker
mespuntje zout
mespuntje kaneel
15 gr melk
35 gr suiker
100 gr bloem
Voor de kaneelsuiker:
1 el suiker
halve tl kaneelpoeder
Koekjes:
Verwarm de oven voor op 160C.
Meng de boter, poedersuiker, zout, kaneel, melk en suiker tot een romig mengsel.
Meng de bloem snel door het beslag.
Schep het beslag in een spuitzak met een glad spuitmondje.
Spuit de krakelingen op een met bakpapier beklede bakplaat.
Kaneelsuiker:
Meng de suiker met de kaneelpoeder en strooi over de koekjes.
Bak de koekjes in 20 minuten goudbruin en gaar.
Reacties
Een reactie posten