Vorige week eindelijk weer eens de barbecue aangestoken en daarbij onder andere deze rijstsalade gegeten. En wat er ook heel lekker bij is: tilapia met coburgerham. Staat niet op de foto, maar hieronder wel het recept!
Salade
2 kopjes pandanrijst
1 mango, geschild en in stukjes
2 lente-ui, in ringetjes
1 niet al te grote komkommer, geschild en in stukjes
2 el korma saus (Patak's)
1 el mangochutney
100 ml griekse yoghurt
2 el mayonaise
Kook de rijst gaar en laat afkoelen.
Schep de mangoblokjes, komkommer en lenteui door de rijst.
Meng de kormasaus met de mangochutney, de yoghurt en mayonaise tot een dressing en schep die door de salade.
Tilapiafilet
tilapiafilet, in grote stukken
net zoveel plakjes coburgerham als dat je stukken vis hebt
italiaanse keukenkruiden
olijfolie
satéprikkers, geweekt in water
Bestrooi de tilapiafilet met de italiaanse keukenkruiden en wikkel er plakjes coburgerham omheen.
Besprenkel met wat olijfolie en prik de stukken op een satéstokje.
Leg de stokjes op de barbecue en grill de vis gaar.
Salade
2 kopjes pandanrijst
1 mango, geschild en in stukjes
2 lente-ui, in ringetjes
1 niet al te grote komkommer, geschild en in stukjes
2 el korma saus (Patak's)
1 el mangochutney
100 ml griekse yoghurt
2 el mayonaise
Kook de rijst gaar en laat afkoelen.
Schep de mangoblokjes, komkommer en lenteui door de rijst.
Meng de kormasaus met de mangochutney, de yoghurt en mayonaise tot een dressing en schep die door de salade.
Tilapiafilet
tilapiafilet, in grote stukken
net zoveel plakjes coburgerham als dat je stukken vis hebt
italiaanse keukenkruiden
olijfolie
satéprikkers, geweekt in water
Bestrooi de tilapiafilet met de italiaanse keukenkruiden en wikkel er plakjes coburgerham omheen.
Besprenkel met wat olijfolie en prik de stukken op een satéstokje.
Leg de stokjes op de barbecue en grill de vis gaar.
Reacties
Een reactie posten