Wat heerlijk om uit je werk te komen en dat dan dit zomerse gerecht klaar staat! Manlief was de keuken ingedoken en met behulp van de Allerhande kwam dit tevoorschijn.
Lekker met een glas witte wijn!
250 gr spaghetti of linguine
1 rode peper, zaadjes verwijderd en in dunne ringetjes
1 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngesneden
2 rode uien, in dunne ringen
1/2 potje half-zongedroogde tomaten, in stukjes
75 ml droge witte wijn
25 gr boter
250 gr pruim-, roma-, of cherrytomaten
handjevol rucola
Kook de pasta gaar.
Verhit de olie in de pan en fruit de knoflook en rode peper 1 minuut.
Voeg de ui en zongedroogde tomaatjes toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de wijn, boter en tomaten toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
Giet de pasta af, vang een kopje kookvocht op.
Doe de pasta terug in de pan en schep op met de rucola en een beetje kookvocht.
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Lekker met een glas witte wijn!
250 gr spaghetti of linguine
1 rode peper, zaadjes verwijderd en in dunne ringetjes
1 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngesneden
2 rode uien, in dunne ringen
1/2 potje half-zongedroogde tomaten, in stukjes
75 ml droge witte wijn
25 gr boter
250 gr pruim-, roma-, of cherrytomaten
handjevol rucola
Kook de pasta gaar.
Verhit de olie in de pan en fruit de knoflook en rode peper 1 minuut.
Voeg de ui en zongedroogde tomaatjes toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de wijn, boter en tomaten toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
Giet de pasta af, vang een kopje kookvocht op.
Doe de pasta terug in de pan en schep op met de rucola en een beetje kookvocht.
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Reacties
Een reactie posten