Het leuke van pizza is dat je er alles op kunt doen wat je lekker vindt. Of om restjes op te maken! Zo had ik nog een stronkje broccoli dat hier en daar een beetje geel begon te worden en een aangebroken pakje rauwe ham. Dat leverde uiteindelijk deze pizza op.
half pak mix voor pizzadeeg
potje rode pesto
1 bol mozzarella, in plakken
1 tomaat, in plakken
1 stronkje broccoli in kleine roosjes
6 plakjes rauwe ham
olijfolie
Verwarm de oven voor op 200C.
Maak de bodem met de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rol het deeg uit tot pizzaformaat en bestrijk met de rode pesto.
Verdeel de plakken tomaat en mozzarella erover en bak 10 minuten in de oven.
Kook ondertussen de broccoliroosjes in 4 minuten beetgaar.
Haal de pizza uit de oven en verdeel de broccoli en plakjes rauwe ham over de pizza.
Sprenkel wat olijfolie over de ham en zet de pizza weer 5 tot 10 minuten terug in de oven.
half pak mix voor pizzadeeg
potje rode pesto
1 bol mozzarella, in plakken
1 tomaat, in plakken
1 stronkje broccoli in kleine roosjes
6 plakjes rauwe ham
olijfolie
Verwarm de oven voor op 200C.
Maak de bodem met de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rol het deeg uit tot pizzaformaat en bestrijk met de rode pesto.
Verdeel de plakken tomaat en mozzarella erover en bak 10 minuten in de oven.
Kook ondertussen de broccoliroosjes in 4 minuten beetgaar.
Haal de pizza uit de oven en verdeel de broccoli en plakjes rauwe ham over de pizza.
Sprenkel wat olijfolie over de ham en zet de pizza weer 5 tot 10 minuten terug in de oven.
Deze pizza ziet er erg lekker uit maar als Monsanto het patent op broccoli krijgt zal ik het nooit meer eten.
BeantwoordenVerwijderen