3 takjes rozemarijn
1 rode peper
150 ml olijfolie
250 gr biefstuk
1 teen knoflook, fijngesneden
Doe 2 takjes rozemarijn in een flesje of schaaltje.
Snijd de peper horizontaal doormidden en snijd 1 helft fijn.
Doe beide bij de rozemarijn en schenk de olie erbij.
Laat minimaal 2 uur trekken.
Snijd de biefstuk in gelijke stukken.
Snijd de rest van de rozemarijn heel fijn en bestrooi de biefstuk ermee.
Meng 3 el van de rozemarijnolie met de biefstuk en laat 30 minuten marineren en op kamertemperatuur komen.
Rijg de biefstuk aan prikkers en rooster ze op de barbecue.
1 rode peper
150 ml olijfolie
250 gr biefstuk
1 teen knoflook, fijngesneden
Doe 2 takjes rozemarijn in een flesje of schaaltje.
Snijd de peper horizontaal doormidden en snijd 1 helft fijn.
Doe beide bij de rozemarijn en schenk de olie erbij.
Laat minimaal 2 uur trekken.
Snijd de biefstuk in gelijke stukken.
Snijd de rest van de rozemarijn heel fijn en bestrooi de biefstuk ermee.
Meng 3 el van de rozemarijnolie met de biefstuk en laat 30 minuten marineren en op kamertemperatuur komen.
Rijg de biefstuk aan prikkers en rooster ze op de barbecue.
Reacties
Een reactie posten