2 tenen geperste knoflook
1 stengel citroengras, fijngesneden
halve rode peper, fijngesneden
1 el bruine basterdsuiker
1 el ketjap manis
50 ml oestersaus
2 kipfilets in lange repen
bosuitjes
Wrijf de knoflook met het citroengras, rode peper en veel versgemalen zwarte peper in een vijzel tot een pasta.
Voeg de suiker, ketjap en oestersaus toe en roer goed door.
Schep de kip door de marinade en zet het geheel minimaal een half uur afgedekt in de koelkast.
Rijg de kiprepen op spiesen en rooster ze in ongeveer 8 minuten gaar op de barbecue.
Besprenkel de bosuitjes met wat olie en rooster die mee met de kiprepen.
1 stengel citroengras, fijngesneden
halve rode peper, fijngesneden
1 el bruine basterdsuiker
1 el ketjap manis
50 ml oestersaus
2 kipfilets in lange repen
bosuitjes
Wrijf de knoflook met het citroengras, rode peper en veel versgemalen zwarte peper in een vijzel tot een pasta.
Voeg de suiker, ketjap en oestersaus toe en roer goed door.
Schep de kip door de marinade en zet het geheel minimaal een half uur afgedekt in de koelkast.
Rijg de kiprepen op spiesen en rooster ze in ongeveer 8 minuten gaar op de barbecue.
Besprenkel de bosuitjes met wat olie en rooster die mee met de kiprepen.
Reacties
Een reactie posten