300 gr snijbonen, in grove ruiten
half bosje radijs, in plakjes
2 tomaten, ontveld en in stukjes
halve krop ijsbergsla, in reepjes
1 el citroensap
1 teen knoflook, fijngesneden
1 tl sambal
1 el ketjap manis
1 el olie
seroendeng
Kook de snijbonen in 3 minuten beetgaar en spoel af met koud water.
Meng de tomaat met radijs en snijbonen.
Klop een dressing van het citroensap, knoflook, sambal, ketjap en olie en meng door de groenten.
Laat 30 minuten intrekken.
Doe de ijsbergsla in een schaal en schep het groentemengsel erover.
Bestrooi met de seroendeng.
Dit recept kwam ik in verschillende gedaanten tegen op internet, deze is van Gita van Velzen.
half bosje radijs, in plakjes
2 tomaten, ontveld en in stukjes
halve krop ijsbergsla, in reepjes
1 el citroensap
1 teen knoflook, fijngesneden
1 tl sambal
1 el ketjap manis
1 el olie
seroendeng
Kook de snijbonen in 3 minuten beetgaar en spoel af met koud water.
Meng de tomaat met radijs en snijbonen.
Klop een dressing van het citroensap, knoflook, sambal, ketjap en olie en meng door de groenten.
Laat 30 minuten intrekken.
Doe de ijsbergsla in een schaal en schep het groentemengsel erover.
Bestrooi met de seroendeng.
Dit recept kwam ik in verschillende gedaanten tegen op internet, deze is van Gita van Velzen.
Reacties
Een reactie posten