Dit recept komt uit mijn receptenmap waarin allerlei recepten zitten, die overal uit komen. Zo te zien komt dit uit een Delicious, maar ik weet het niet zeker. Hoe dan ook, het is gewoon lekker.
3 runderbraadworstjes
1 blik tomatenblokjes
1 teentje knoflook
bosje basilicum
1 tl suiker
1 rode ui, fijngesneden
Parmezaanse kaas
250 gr pasta
Fruit de ui in een beetje olijfolie.
Voeg de tomaten, fijngehakte steeltjes van de basilicum, suiker toe en knijp het teentje knoflook boven de saus uit.
Laat 15 minuten zachtjes pruttelen.
Haal het velletje van de worsten en snij ieder worstje in vieren.
Rol er ronde gehaktballetjes van.
Bak de gehaktballetjes in olijfolie bruin.
Giet het teveel aan bakvet af en voeg de saus bij de gehaktballetjes.
Voeg eventueel wat water toe als de saus erg droog is.
Laat 15 minuten zacht koken.
Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout gaar.
Meng de pasta met de tomatenaus en de gehaktballetjes.
Bestrooi met de basilicumblaadjes en de kaas.
Reacties
Een reactie posten