Het is een rustig weekje geweest op het blogfront. We hebben een paar dingen gegeten die er al op staan, zoals deze boboti, we hebben bij iemand anders gegeten en 'gewoon' bloemkool. Maar vanavond weer een recept dat oorspronkelijk uit de Delicious komt en nu als een knipsel in mijn receptenboek zit. Komende twee dagen staan er ook weer lekkere recepten op het programma, dus hou het blog in de gaten!
175 gr pasta
1 bouillonblokje
1 dunne prei, in ringen
400 gr diepvriesspinazie à la crème, ontdooid
50 gr geraspte kaas
100 gr Parma- of Coburgerham, in smalle reepjes
2 tomaten in plakken
1 bol mozzarella in plakken
Verwarm de oven voor op 200C.
Kook de pasta in ruim water met het bouillonblokje gaar.
Bak de prei in olijfolie op laag vuur zacht.
Voeg de spinazie en ham toe en verwarm het mee.
Schep dit met de kaas door de pasta en breng op smaak met peper en zout.
Schep alles in een ingevette ovenschaal.
Verdeel de plakken tomaat over de pasta en verdeel de mozzarella erover.
Zet een kwartier midden in de oven.
Reacties
Een reactie posten