We hadden vandaag grootste plannen om de hele dag te gaan wandelen aan de andere kant van het land. Daarom stond er op het menu een gerecht dat snel en makkelijk te maken zou zijn als we thuiskwamen. Maar afgelopen dagen was het wat later geworden dan gedacht, zag het weer er vanmorgen erg somber uit en was het bed nog heerlijk warm. Dus wandelplannen overboord gezet, op een klein ommetje na. De kipsandwich bleef op het menu staan en dat was geen straf.
2 halve kipfilets, in dunne reepjes
1 zakje kruidenmix voor bahmi
wokolie
0,5 komkommer, in dunne plakjes
1 zakje Conimex pinda satésaus
3 el ketjap manis
4 pistoletjes
gebakken uitjes
Meng de reepjes kipfilet met de kruidenmix.
Verhit wokolie in een wok en roerbak de kipfilet 5 minuten.
Roer de satésausmix glad met 1 dl. water en de ketjap.
Snij de pistoletjes doormidden en bestrijk de onderste helft dik met de satésaus.
Verdeel de kipfiletreepjes en komkommer over de broodjes.
Strooi de uitjes erover en leg de bovenste helft erop.
2 halve kipfilets, in dunne reepjes
1 zakje kruidenmix voor bahmi
wokolie
0,5 komkommer, in dunne plakjes
1 zakje Conimex pinda satésaus
3 el ketjap manis
4 pistoletjes
gebakken uitjes
Meng de reepjes kipfilet met de kruidenmix.
Verhit wokolie in een wok en roerbak de kipfilet 5 minuten.
Roer de satésausmix glad met 1 dl. water en de ketjap.
Snij de pistoletjes doormidden en bestrijk de onderste helft dik met de satésaus.
Verdeel de kipfiletreepjes en komkommer over de broodjes.
Strooi de uitjes erover en leg de bovenste helft erop.
Reacties
Een reactie posten