En mooie, lichte amuse voor bij het paasmenu.Het recept komt uit Boodschappen nr. 4, waar nog veel meer leuke paasgerechten in staan.
1 ei, hardgekookt
0,5 tl mosterd
0,5 tl mayonaise
klein beetje gedroogde dragon
zout en peper
25 gr Parmezaanse kaas of Grana Padona, vers geraspt
waterkers of blaadjes veldsla
Pel het ei en snij doormidden.
Verwijder voorzichtig het eigeel en meng dat met de mosterd, mayo, dragon, peper en zout.
Verdeel dit weer over beide eierhelften.
Verwarm de oven voor op 200C.
Verdeel de kaas in 2 hoopjes op een stukje bakpapier.
Laat de kaas 10 minuten in de oven smelten en iets bruin worden.
Neem de kaas uit de oven en laat afkoelen en hard worden.
Verdeel de eieren, kaaskoekjes en wat blaadjes veldsla over 2 bordjes.
Reacties
Een reactie posten