Maar weer eens een maaltijdsalade met onze favoriete ingrediënten: pasta en kip. De pestodressing kun je met rode dan wel groene pesto maken, neem gewoon wat je het lekkerst vindt!
125 gr pasta
2 halve kipfilets, in kleine stukjes
kipkruiden
2 el pesto
1,5 el olijfolie
1 el citroensap
1 teentje knoflook
1 el pijnboompitten
bakje mini-mozzarella
200 gr kleine tomaatjes
handje rucola
kaasvlokken
paar basilicumblaadjes
Kook de pasta gaar en giet af.
Bestrooi de kipfiletsstukjes met de kipkruiden en bak ze in een beetje boter of olijfolie gaar en bruin.
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan mooi bruin.
Meng de pesto met de olijfolie, citroensap en het uitgeperste teentje knoflook.
Schep alle ingrediënten om met de pestodressing.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten